EXPO Duurzame en Efficiënte Kiepcontainer met Afrolsysteem

Vanaf 659,00

 • 150-2100 L inhoud
 • 3 mm staaldikte
 • Afrolsysteem
 • Gratis verzonden
SKU: EXPO Categorie: Merk:

Beschrijving

Kiepbak type EXPO ◾ kiepcontainer ◾ inhoud 150 – 2100 l ◾ capaciteit 750 – 1500 kg

 

COMPACTE KIEPCONTAINER MET AFROLSYSTEEM!

 

Plus- en minpunten Tramag EXPO
 • Deze breedgebouwde kantelbak met afrolsysteem is prima geschikt voor intensief gebruik buiten.
 • Dankzij het gunstige lastzwaartepunt en het afrolsysteem kan de kiepcontainer snel en eenvoudig geleegd worden.
 • De efficiënte vorm van de bak maakt opvangen en sorteren van materiaal eenvoudig (denk aan afval scheiden).
 • De kiepbak is goed beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen.
 • Naast de standaardmaten is deze container ook in aangepaste maten te bestellen.
 • Voor deze kiepbak geldt een garantie van 2 jaar.
 • Dit type kiepcontainer is verkrijgbaar tot een maximale inhoud van 150 tot 2100 liter.

 

Uitgebreide omschrijving

De EXPO is een voordelige en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 150 tot 2100 l en een capaciteit van 750 tot 1500 kg. Met het trekkoord is de kantelbak eenvoudig en gecontroleerd te legen met een vorkheftruck. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen.

Let op: zoekt u een kiepcontainer met een lagere bouwhoogte? Neem dan eens een kijkje bij de GU-serie, zoals de Tramag GU

 

Gebruik en prestaties

De EXPO is gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Deze robuuste kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren, ook als u nog niet eerder met dergelijke containers gewerkt heeft. Deze kiepbak is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en gedoseerd te legen met een vorkheftruck. Vanaf de bestuurdersstoel activeert u het kiepmechanisme met het trekkoord.

De kiepbak heeft een staaldikte van 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit van 1500 kg te kunnen dragen.

 

Extra opties

Deze zelfkieper kan worden uitgebreid met diverse extra opties.

Zo kunt u kiezen om wielen onder de kiepbak te plaatsen (standaard twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn.

Andere extra opties zijn een bijpassend (tweezijdig te openen) deksel, een zeefinzet en een aftapkraan. Naar wens kan de bak zelfs expliciet olie- en waterdicht gemaakt geworden.

Voor alle opties geldt een meerprijs en soms ook een langere levertijd.

 

Veiligheid

De veiligheid van de EXPO wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de kiepcontainer een veiligheidsketting worden bevestigd.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EXPO! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De normale levertijd bedraagt 2 – 3 weken na betaling (let op: als u kiest voor extra opties, kan de levertijd langer zijn).

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EXPO of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 265 kg
Afmetingen 1720 × 1870 × 1103 mm
Inhoud/capaciteit

, , , , , ,

Kleur

, , , , , ,

Wielen

, , , , ,

Inhoud

, , , , , ,

Capaciteit

, ,

Staaldikte

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)