Onderhoud en keuring

Uw intern transport dient altijd in topconditie te zijn. Niet alleen voor de veiligheid van de bestuurder en zijn naaste omgeving, maar ook zeker om de levensduur van uw intern transport te verlengen. Problemen dienen voortijdig gesignaleerd te worden, om deze vervolgens ook voortijdig op te kunnen lossen. Zowel onderhoud als een periodieke controle van uw intern transport is daarom belangrijk. Nog een argument is dat het sinds 1998 wettelijk verplicht is al uw interne transportmiddelen jaarlijks te laten keuren! Deze keuring is niet vrijwillig, maar dient uitgevoerd te worden door een erkend en gecertificeerd bedrijf dat over de benodigde technische kennis beschikt.

Onderhoud en/of keuring?

Merk op dat er een verschil bestaat tussen de jaarlijkse veiligheidskeuring en een onderhoudsbeurt! Naast dagelijkse veiligheidscontroles van de bestuurder, dient uw transportmiddel jaarlijks door gecertificeerde keurmeesters geïnspecteerd te worden op basis van een lijst van veiligheidspunten. Ondanks dat er wellicht een aantal mogelijke mankementen aan het licht kunnen komen, heeft staat deze inspectie los van het onderhoud.

Het reguliere onderhoud van uw intern transport, en de frequentie daarvan, moet bepaald worden door de logistiek manager of de eigenaar van het intern transport. De mate en frequentie van het onderhoud zal per machine variëren. Factoren die hierin een rol spelen zijn bijvoorbeeld de inzet van de machine, de werkomstandigheden, de belasting, enzovoorts. Regelmatig onderhoud van uw machine draagt bij aan de veiligheid op de werkvloer. Verder wordt de kans op storingen verkleind, wat tot flinke kostenbesparing leidt.

Tramag B.V. denkt met u mee en zou jaarlijks zowel het onderhoud als de keuring voor u kunnen uitvoeren. Of u nu bent gevestigd in Nederland of België. Uw machine wordt gehaald, onderhouden, gekeurd en vervolgens weer bij u teruggebracht. U geniet hierbij van scherpe tarieven voor zowel elektrische palletwagens als elektrische stapelaars. Om de prijzen scherp te houden, werkt Tramag B.V. samen met een gerenommeerd heftruckbedrijf die het onderhoud en de keuring voor haar rekening zal nemen.

Wilt u gebruik maken van bovenstaande service en/of mocht u nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op via +31 172 424 220!

Close ✕

Filter