Verzwaarde kantelbak, SK serie, cap 4000 kg

Vanaf 1.309,00

 • 300-2100 L inhoud
 • 5 mm staaldikte
 • Afrolsysteem
 • Gratis verzonden
SKU: SK Categorie: Merk:

Beschrijving

Verzwaarde kantelbak SK◾ kiepcontainer ◾ inhoud 300 – 2100 L ◾ capaciteit 4000 kg

VERZWAARDE KANTELBAK, IJZERSTERKE KIEPCONTAINER VOOR ZWAAR MATERIAAL!

 

Plus- en minpunten Tramag SK
 • Deze verzwaarde kantelbak is ideaal voor extra zware ladingen.
 • Dankzij het gunstige lastzwaartepunt en het afrolsysteem kan de kiepcontainer snel en eenvoudig geleegd worden.
 • De container kan naar keuze kiepen via manuele of automatische ontgrendeling.
 • De kiepbak is goed beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen.
 • Deze kiepcontainer is ook verrijdbaar met een palletwagen.
 • Voor deze kiepbak geldt een garantie van 2 jaar.
 •  Doordat SK-containers speciaal verzwaard zijn, zijn ze relatief duurder dan standaardkiepbakken.

 

Uitgebreide omschrijving

De SK is een ijzersterke en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt zware materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container heeft een inhoud van 300 tot 2100 l en een capaciteit van 4000 kg. Dankzij het afrolsysteem is de kantelbak eenvoudig en gecontroleerd te legen met een vorkheftruck. Zeer geschikt voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Handig: u kunt voor de kiepfunctie kiezen voor handmatige of automatische ontgrendeling!

Lees meer…

 

Gebruik en prestaties

De SK is gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. Deze sterke container is speciaal ontworpen voor het opvangen en afvoeren van extra zware (afval)materialen. De bak is makkelijk op te pakken, zelfs met een palletwagen. Voor het legen gebruikt u een vorkheftruck, waarbij u kunt kiezen of u de automatische of de manuele ontgrendeling gebruikt. Bij de automatische ontgrendeling activeert u de ontgrendelingsvoet op de containerrand, terwijl u bij handmatige ontgrendeling het trekkoord gebruikt om de bak te kiepen.

 

Extra opties

Een SK-kiepcontainer kan worden uitgebreid met wielen (standaard twee geremde zwenkwielen en twee bokwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Daarnaast kan de kiepbak naar wens ook expliciet olie- en waterdicht gemaakt geworden.

 

Veiligheid

De veiligheid van de SK wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met een stevige ondergrond, waardoor de bak stabiel op de gewenste plek blijft staan. Daarnaast voorkomt de veiligheidsketting dat de bak onbedoeld van de vorken van de vorkheftruck afglijdt

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de SK! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de deze container of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 455 kg
Afmetingen 1750 × 1880 × 1225 mm
Capaciteit

Inhoud

, , , , ,

Staaldikte

Inhoud/capaciteit

, , , , ,

Wielen

, ,

Kleur

, , , , ,

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)