ESi161 elektrische stapelaar met initiële heffing (1.600 kg)

5.495,00 Inclusief btw: 6.648,95

 • 1600 kg hefvermogen
 • Lithium-Ion accu
 • Hefhoogte 1,6 m
 • Kan twee pallets tillen!

Nieuw

Beschrijving

EP ESi161 ◾ hefvermogen 1600 kg ◾ hefhoogte 1600 mm◾ elektrische meelooopstapelaar◾ initiële heffing ◾ 24V/80 Lithium-Ion batterij

 

DE NIEUWE COMPACTE STAPELAAR MET INITIËLE HEFFING!

 

PLUS- EN MINPUNTEN EP ESi161
 • Dankzij de dubbele vorken kunnen twee pallets tegelijkertijd worden verplaatst.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • Dankzij de lage doorrijhoogte, ook bij heffen, rijdt de stapelaar makkelijk onder veel deurposten en plafonds door.
 • De onderhoudsvrije Lithium-Ion batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • De mastkeuze is beperkt.

 

Uitgebreide omschrijving

De ESi161, onze nieuwe alleskunner. Deze veelzijdige stapelaar met initiële heffing tilt de pallet eerst op met zijn wielen en biedt dan de mogelijkheid om met de mast verder te heffen. Dit opent de mogelijkheid om nu zelfs 2 pallets tegelijkertijd te tillen! De ESi161 is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam en elektrisch aangedreven, waardoor je moeiteloos door je werkruimte kunt manoeuvreren. Of je nu (euro)pallets in stellingen plaatst of door ruimtes met lagere doorgangen navigeert, deze stapelaar is je ideale compagnon. Met een indrukwekkend hefvermogen van 1600 kg en een hoogte van 1600 mm levert de ESi161 optimale prestaties voor diverse toepassingen. Ontdek de eenvoud en efficiëntie van de ESi161 en maak elke taak een fluitje van een cent!

Let op: Bent u op zoek naar een stapelaar met een grotere hefhoogte en heeft u niet per se een hefvermogen van 1600 kg nodig? Neem dan een kijkje bij de ESi161’s jongere broertje, de EP ES12-12MMi. Deze beschikt ook over initiële heffing!

Lees meer…

 

Gebruik

De ESi161 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars of initiële heffing heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab Algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ESi161 beschikt over een enkelvoudige mast, waardoor de doorrijhoogte beperkt blijft, ook bij heffen. Deze stapelaar is leverbaar in twee hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogten bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/80Ah-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de ESi161 aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (30 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ESi161! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel voor de actuele levertijd.

 

Contact

Voor meer informatie over ESi161 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 510 kg
Afmetingen 1768 × 800 × 1942 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Hefmast

Draaicirkel

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

Vorklengte

Vorkbreedte

Lastwiel materiaal

Aandrijving

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)