EFL253S elektrische heftruck (2.500 kg)

Vanaf 23.011,00

  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Lithium-Ion accu
  • 60 maanden garantie op accu
  • Grote voorwielen

Beschrijving

EP EFL253S ◾ hefvermogen 2500 kg ◾ elektrische vierwielheftruck◾ lithiumbatterij 80V/280Ah

 

ROBUUSTE LI-ION-HEFTRUCK

Snelle vierwielheftruck voor binnen en buiten!

 

Plus- en minpunten EFL253S
  • Dankzij de ingebouwde lader is de onderhoudsvrije lithiumbatterij makkelijk en snel (tussentijds) op te laden.
  • Deze vierwieler rijdt sneller dan veel andere heftrucks.
  • Deze heftruck is geschikt voor binnen en buiten.
  • De grote voorwielen maken rijden op ongelijke ondergronden mogelijk.

 

Uitgebreide omschrijving

De EFL253S is een van de snellere vorkheftrucks in de EFL-serie! Met een maximale rijsnelheid van 17 km/u (afhankelijk van de belasting) rijdt deze truck een stuk sneller dan zijn ‘broertje’ de EFL253. Dankzij de grote voorwielen kan deze robuuste vierwieler zelfs op oneffen terrein stabiel rijden. De maximale hefhoogte is 6500 mm, het maximale hefvermogen is 2500 kg – een hefcapaciteit die voor veel locaties net dat stukje extra aan mogelijkheden biedt. Zoals alle trucks uit de EFL-serie heeft ook deze heftruck een hoge bodemvrijheid en een compact maar ergonomisch design met veel beenruimte. Ideaal: de onderhoudsvrije lithiumbatterij is snel (tussentijds) op te laden!

Lees meer…

 

Gebruik

De gebruiksvriendelijke EFL253S is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met elektrische heftrucks heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de heftruck goed en veilig te bedienen (zie ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het algemene CE-keurmerk en een veiligheidskeurmerk. De optionele blauwe safetylights (zoals BlueSpot-verlichting) zorgen ervoor dat de voetgangers in het magazijn gewaarschuwd worden voor de naderende heftruck. Daarnaast is deze vierwieler uitgerust met een dodemansknop en een anti-terugrolrem: indien de rem is geactiveerd, voorkomt deze dat de truck van een helling af- of terugrolt. Dankzij het ruime zicht tussen de doorkijkmast kunt u veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EFL253S! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Levertijd op aanvraag.

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EFL253S of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 3890 kg
Afmetingen 3600 × 1054 × 2165 mm
Hefvermogen

Hefmast

, ,

Hefhoogte

, , , , , , , , , ,

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Aantal wielen

4

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)