CPD20TVL elektrische heftruck (2.000 kg)

Vanaf 22.361,00

  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Lithium-Ion accu
  • 60 maanden garantie op accu
  • Compact en wendbaar

Beschrijving

EP CPD20TVL ◾ hefvermogen 2000 kg ◾ elektrische drie-wiel heftruck◾ lithiumbatterij 80V/205Ah

 

MEEST COMPACTE LI-ION HEFTRUCK!

De 3-wiel heftruck voor een uitzonderlijk scherpe prijs!

 

Plus- en minpunten CPD20TVL
  • Dankzij de ingebouwde lader is de onderhoudsvrije lithiumbatterij makkelijk en snel (tussentijds) op te laden.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de vorkheftruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  • De standaard sideshift maakt nauwkeurig wegzetten van de lading eenvoudig.
  • Deze palletwagen heeft een een extra ingang voor een tweede batterij.
  • De grote voorwielen maken rijden op ongelijke ondergronden mogelijk.
  • Deze heftruck is minder geschikt voor intensieve inzet, zoals bij ploegendienst.

 

Uitgebreide omschrijving

De CPD20TVL is de compacte krachtige driewiel heftruck onder de entry level elektrische vorkheftrucks! Dankzij de grote voorwielen kan deze stoere vierwieler zelfs op oneffen terrein stabiel rijden. De maximale hefhoogte is 4800 mm, het maximale hefvermogen is 2000 kg. De heftruck heeft een compact maar ergonomisch design met veel beenruimte. Standaard uitgevoerd met sideshift. Ideaal: de onderhoudsvrije lithiumbatterij is dankzij de ingebouwde lader snel (tussentijds) op te laden, gewoon bij een 220-voltaansluiting!

Let op: Rijdt u vaak op oneven vloeren en moet u toch 2.000 kg tillen? Wij bieden graag de CPD20FVL, een 4-wiel heftruck die hiervoor geschikt is.

Lees meer…

 

Gebruik

De gebruiksvriendelijke CPD20TVL is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met elektrische heftrucks heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de heftruck goed en veilig te bedienen (zie ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het algemene CE-keurmerk en een veiligheidskeurmerk. De optionele blauwe safetylights (zoals BlueSpot-verlichting) zorgen ervoor dat de voetgangers in het magazijn gewaarschuwd worden voor de naderende heftruck. Daarnaast is deze vierwieler uitgerust met een dodemansknop en een anti-terugrolrem: indien de rem is geactiveerd, voorkomt deze dat de truck van een helling af- of terugrolt. Dankzij het ruime zicht tussen de doorkijkmast kunt u veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

 

Prestaties en onderhoud

Mede door de compacte bouw en de handige sideshift is deze heftruck breed inzetbaar. De volrubberen banden zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De grote instelbaarheid van het stuur, de hydraulische stuurbekrachtiging, de geveerde stoel en de grote beenruimte maken het werken comfortabel.

De vorkheftruck dankt zijn kracht aan de zuinige AC-rijregeling, de 6 kW-rijmotor, de 7,5 kW-hefmotor en de 80V / 205Ah-lithiumbatterij. De lithiumbatterij hoeft niet bijgevuld te worden is snel (in maximaal 5 uur) op te laden, ook tussentijds. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de accu eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting, aangezien er geen afzuiging van zuurdampen nodig is.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de CPD20TVL! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Levertijd op aanvraag.

 

Contact

Voor meer informatie over de CPD20TVL of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 3429 kg
Afmetingen 3020 × 1170 × 2078 mm
Hefvermogen

Hefmast

,

Hefhoogte

, , , , , , ,

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Type band

Aantal wielen

3

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Garantie onderdelen

12 maanden of 2.000 uur

Garantie accu

60 maanden of 5.000 uur

Bezorging

Gratis

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)