On sale

Elektrische stapelaar ES12-12ES, 1200 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 3.495,00

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 2,7-3,8 m
 • Gratis verzonden

Beschrijving

EP ES12-12ES ◾ hefvermogen 1200 kg ◾ hefhoogte 2700 – 3800 mm ◾ elektrische meeloopstapelaar ◾  24V/105Ah AGM-batterij

 

DE MEEST VERKOCHTE ELEKTRISCHE STAPELAAR!

 

Plus- en minpunten EP ES12-12ES
 • Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is voordelig in aanschaf.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • Uit voorraad leverbaar*: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden (*afhankelijk van de gewenste hefhoogte)!
 • Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).
 • De mastkeuze is beperkt.

 

Uitgebreide omschrijving

De ES12-12ES is een voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen, ook in kleinere ruimtes. Het maximale hefvermogen is 1200 kg, de hoogst verkrijgbare hefhoogte is 3800 mm (afhankelijk van de mastkeuze). Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële stapelaars, zoals de EP ES12-12WA.

Lees meer…

 

Gebruik

De ES12-12ES is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ES12-12ES beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogten bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/105Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de ES12-12ES aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (30 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Maatwerk

Bent u op zoek naar een stapelaar met langere vorken, bijvoorbeeld om pallets met zonnepanelen mee te verplaatsen? Of heeft u een andere afwijkende palletmaat? De ES12-12ES is ook te bestellen met verlengde vorken en poten, waarmee u ook grotere / langere ladingen veilig en stabiel kunt verplaatsen.

Voor deze en andere maatwerkvragen, neem gerust contact op voor persoonlijk advies. Voor alle maatwerkopties geldt een meerprijs en soms ook een langere levertijd.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ES12-12ES! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar*: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden (*afhankelijk van de gewenste hefhoogte).

 

Contact

Voor meer informatie over ES12-12ES of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 665 kg
Afmetingen 1740 × 800 × 1902 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

, , , ,

Hefmast

Vorklengte

Vorkbreedte

Minimale doorrijhoogte, mast laag

, , , ,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

, , , ,

Draaicirkel

Lastwiel materiaal

Stuurwiel materiaal

Aandrijving

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)