ZL-T1250 elektrische veegmachine

6.750,00 Inclusief btw: 8.167,50

  • Watertank 30 L
  • Vuilopslag 50 L
  • AGM accu
  • Automatisch filterreiniging
SKU: ZL-T2500 Categorie: Tags: , , , Merk:

Beschrijving

Wilt u snel uw magazijn of werkplaats vrij maken van stof en vuil? Dan is de ZL-T1250 de perfecte veegmachine voor u. Met druk verstelbare borstels, een wrijvingsbestendige stofdichte rubberen strip en LED-verlichting is de ZL-T1250 ideaal voor dag en nacht. Bovendien maakt het automatische reinigingsfilter het werk nog eenvoudiger. Kies voor de ZL-T1250 om de hygiëne en het onderhoud van uw werkplaats optimaal te houden.

 

Waarom de ZL-T1250?

Indrukwekkende Werkbreedte:
Met een ruime werkbreedte van 1250 mm wordt elk oppervlak snel en grondig gereinigd, waardoor uw ruimte in een handomdraai wordt opgefrist.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp:
Het intuïtieve bedieningspaneel, gecombineerd met een soepel stuurmechanisme, maakt de Sine Wave BLDCM uiterst gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Efficiënt Filtersysteem:
Het geavanceerde filtersysteem staat garant voor een effectieve stofverwijdering, wat resulteert in een schonere en gezondere werkomgeving.

Anti-Stof Vernevelingssysteem:
Minimaliseer overlast van opwaaiend stof tijdens het reinigen dankzij het ingebouwde anti-stof vernevelingssysteem.

Veilig en Betrouwbaar:
Voorzien van essentiële veiligheidsfuncties, zoals een reversing buzzer, walking warning light, en een noodrem, voldoet de Sine Wave BLDCM aan de hoogste veiligheidsnormen.

 

Upgrade uw schoonmaakroutine met de ZL-T1250, waar functionaliteit en innovatie samenkomen. Bestel nu via onze webshop tramag.nl

Bijkomende informatie

Gewicht 460 kg
Afmetingen 1400 × 1250 × 1350 mm
Lengte borstel

495 mm

Veegbreedte

1250 mm

Watertank

30 L

Vuilopslag

50 L

Werkuren

3 uur

RIjsnelheid

8 – 12 km/u

Werksnelheid

0 – 6 km/u

Accu

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)