KSi201 elektrische meerijstapelaar met initiële heffing, 2000 kg

Vanaf 8.850,00

 • 2000 kg hefvermogen
 • Lithium-Ion accu
 • Hefhoogte 1,6-2,1 m
 • Backrest en meerijplatform

Nieuw

Beschrijving

EP KSi201 ◾ hefvermogen 2000 kg ◾ hefhoogte 1600 tot 2000 mm ◾ elektrische meerijstapelaar ◾ initiële heffing ◾ 24V/205Ah lithiumbatterij

 

DE NIEUWE MEERIJSTAPELAAR MET INITIËLE HEFFING!

 

Plus- en minpunten EP KSi201
 • De KSi201 is ergonomisch ontworpen voor comfortabele bediening.
 • Dankzij de dubbele vorken kunnen twee pallets tegelijkertijd worden verplaatst.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meerijstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar ook prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • Dankzij de lage doorrijhoogte, ook bij heffen, rijdt de stapelaar makkelijk onder veel deurposten en plafonds door.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • Dankzij het meerijplatform is deze stapelaar ideaal voor langere afstanden in een werkplaats of magazijn.
 • Geen!

 

Uitgebreide omschrijving

In een dynamische werkomgeving is de KSi201 een ideale magazijntruck voor intensief gebruik. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele en veilige bediening, mede dankzij de beschermende stalen constructie die het meerijplateau omhult. En met instelbare componenten zoals de stuurkop, leuning, rugleuning en een trillingsvrij platform staat operationeel comfort voorop bij de KSi201!

Dankzij zijn compacte afmetingen en kleine draaicirkel is de KSi201 bijzonder wendbaar, waardoor hij perfect is voor taken in smalle gangpaden. De veelzijdigheid van deze truck wordt verder benadrukt door bewezen marktcomponenten, waarbij de KSi201 het designconcept van het succesvolle model KPL201 overneemt. Met een krachtige AC-aandrijfeenheid en een maximale snelheid van 10 km/u ervaart de bediener niet alleen verhoogde productiviteit maar ook verbeterde controle.

De onderhoudsvrije 24V/205Ah-li-ionbatterij en de standaard 24V/30A-geïntegreerde lader en een 220-volt-stekker geven deze truck flexibele oplaadmogelijkheden. Ideaal voor opportunity charging!

Kortom, de KSi201 biedt niet alleen comfortabele bediening en wendbaarheid, maar ook duurzaamheid en efficiëntie. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid van deze stapelaar maken hem een waardevolle aanwinst voor diverse toepassingen in dynamische werkomgevingen.

Lees meer…

 

Gebruik

De KSi201 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze compacte maar robuuste stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars of initiële heffing heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab Algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar onder andere uitgerust met een noodstop en een meerijplatform met een beschermende stalen werkkooi. Danzij de plexiglasruit voor de mast heeft u goed zicht bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de truck op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De KSi201 beschikt over een lage dubbele mast, waardoor de doorrijhoogte beperkt blijft, ook bij heffen. Deze stapelaar is leverbaar in twee hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogten bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de AC-rijregeling, de 2,5 kW-rijmotor, de 3 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/205Ah-lithiumbatterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Neem bij de aaschaf van een stapelaar alstublieft de volgende punten in overweging:

 • Houd er rekening mee dat iedere stapelaar in de eerste plaats geschikt is voor binnengebruik en vlakke vloeren.
 • De poten en body van de stapelaar staan dicht bij de grond (28-30 mm), waardoor rijden over ongelijke ondergronden en drempels afgeraden wordt. Wanneer de stapelaar toch over een drempel moet, gebruik dan een oprijplaat.
 • Houd er rekening mee dat een elektrische stapelaar gevoelig is voor langdurige blootstelling aan vocht, extreme koude en corrosieve omgeving.
 • Wanneer een stapelaar langere tijd niet gebruikt wordt, adviseren wij om de accu toch iedere 3-4 weken op te laden, dit om te voorkomen dat de batterij te veel leegloopt (diepontlading), wat schadelijk is voor de batterij.
 • Wij adviseren batterijen op te laden wanneer de batterijcapaciteit nog circa 20 % is.
 • Wij adviseren tractiebatterijen na iedere laadbeurt bij te vullen met gedemineraliseerd water.
 • Tussentijdse ladingen zijn uitsluitend mogelijk bij lithiumbatterijen.
 • Houd er rekening mee dat de hefhoogte niet hetzelfde is als de hoogte van een ligger in een stelling. Om te bepalen welke hefhoogte nodig is, tel dan bij de hoogte van de ligger de hoogte van de pallet op (100 – 150 mm). Voor een 2700 mm-mast adviseren wij bijvoorbeeld 2550 mm als de maximale hoogte van een bovenste ligger.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de KSi201! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel voor de actuele levertijd.

 

Contact

Voor meer informatie over KSi201 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 920 kg
Afmetingen 2456 × 734 × 1316 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

,

Hefmast

Draaicirkel

Minimale doorrijhoogte, mast laag

,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

,

Vorklengte

Vorkbreedte

Lastwiel materiaal

Aandrijving

Accu

,

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

,

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)