On sale

Elektrische stapelaar EST122, 1200 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 2.845,00

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 2,7-3,6 m
 • Gratis verzonden

Beschrijving

EP EST122 ◾ hefvermogen 1200 kg ◾  elektrische meeloopstapelaar ◾ vorken 1150 x 570 mm ◾ 24V/85Ah-AGMbatterij

 

“THE NEW STANDARD” ELEKTRISCHE STAPELAAR!
De voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaar!

 

Plus- en minpunten EST122
 • Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is zeer voordelig in aanschaf.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om een aantal uur per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • Deze meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).
 • De mastkeuze is beperkt.

 

Uitgebreide omschrijving

EP en IMOW bundelen hun kracht… en het resultaat mag er zijn! De EST122 is de verbeterde versie van de EST101 van IMOW, met dezelfde eigenschappen als de succesvolle ES12-12ES van EP. Wat betekent dat voor u? Kort gezegd: verbeterd duurzaam design, aangescherpte kwaliteit en een nog krachtiger stapelaar!

De EST122 blijft hiermee de voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaar waarmee u gemakkelijk uw goederen kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch, zoals u van EP en IMOW gewend bent. Ook deze stapelaar is zeer geschikt om een aantal uur per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen, ook in kleinere ruimtes. Het maximale hefvermogen is 1200 kg en de masthoogte is afhankelijk van het model dat u nodig heeft (3000-3600 mm). Ideaal: de onderhoudsvrije gelbatterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor intensief en zwaarder gebruik de hele dag door? Kijk dan eens bij onze industriële stapelaars, zoals de EP ES12-12WA.

Lees meer…

 

Gebruik

De EST122 is heel gebruiksvriendelijk. Deze compacte stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab Agemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de stapelaar op de gewenste plek blijft staan. En dankzij de ‘schildpadfunctie’ kunt u de rijsnelheid nog beter controleren! .

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EST122 beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogten  bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de verhoogde 0,75 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/85Ah-gelbatterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de EST122 aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (25 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– houd er rekening mee dat de hefhoogte niet hetzelfde is als de hoogte van een ligger in een stelling: tel daarom bij de hoogte van de ligger de pallethoogte op (circa 150 mm), zo bepaalt u de juiste hefhoogte en weet u zeker dat de pallet óver de ligger in de stelling geplaatst kan worden.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EST122! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar*: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden (*afhankelijk van de gewenste hefhoogte)

 

Contact

Voor meer informatie over EST122 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 605 kg
Afmetingen 1717 × 796 × 1956 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

, , ,

Hefmast

Minimale doorrijhoogte, mast laag

, , ,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

, , ,

Vorklengte

Vorkbreedte

Lastwiel materiaal

Aandrijving

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)