On sale

EST124 elektrische stapelaar 1200 kg, vanaf 3000 mm

Vanaf 2.795,00

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 3,0-3,3 m
 • Compact en sterk

Beschrijving

EP EST124 ◾ hefvermogen 1200 kg ◾  elektrische meeloopstapelaar ◾ vorken 1150 x 570 mm ◾ 24V/85Ah-AGMbatterij

 

“THE NEW STANDARD” ELEKTRISCHE STAPELAAR – EST124
De voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaar!

 

Plus- en minpunten EST124
 • Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is zeer voordelig in aanschaf.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • EST124 heeft een metalen kap en sterk chassis dat stress en vervorming bij zware belasting minimaliseert.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om een aantal uur per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
 • Deze meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).
 • De mastkeuze is beperkt.

 

Uitgebreide omschrijving

EP introduceert met trots de EST124, een evolutie in elektrische meeloopstapelaars. Deze verbeterde versie bouwt voort op het succes van de EST122, met een geavanceerd duurzaam ontwerp en aangescherpte kwaliteit!

De EST124 blijft de beste keuze voor voordelige en duurzame goederenverplaatsing. Rijden en heffen gaan moeiteloos elektrisch, in lijn met de hoogstaande standaarden van EP. Perfect voor dagelijks gebruik, plaatst deze stapelaar (euro)pallets efficiënt in stellingen, zelfs in beperkte ruimtes. Met een maximaal hefvermogen van 1200 kg en een variabele masthoogte (3000-3600 mm) biedt de EST124 de optimale oplossing.

Wat de EST124 echt onderscheidt, is het hybride ontwerp. Het tillerhoofd, de aandrijfeenheid en het hydraulische systeem zijn overgenomen van EP’s bestverkochte modellen, waardoor alle componenten betrouwbaar zijn en eenvoudig te beheren. Dit zorgt voor een naadloze integratie van bewezen en betrouwbare technologieën in deze innovatieve stapelaar. Bovendien maakt de onderhoudsvrije agmbatterij eenvoudig opladen mogelijk via ieder 220-volt stopcontact!

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor intensief en zwaarder gebruik de hele dag door? Kijk dan eens bij onze industriële stapelaars, zoals de EP ES12-12WA.

Lees meer…

 

Gebruik

De EST124 is uitermate gebruiksvriendelijk. Deze handzame stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, zelfs als je geen ervaring hebt met dit type apparatuur.  U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab Agemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid van de EST124 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de stapelaar op de gewenste plek blijft staan. Dankzij de ‘schildpadfunctie’ kunt u de rijsnelheid nog beter controleren.

De elektrische stapelaar beschikt over een metalen bekleding en een robuust chassis, dat de impact van zware belastingen aanzienlijk vermindert, wat de duurzaamheid en stabiliteit van de stapelaar positief bevordert.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EST124 beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie Beschikbare hefhoogten  bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de verhoogde 0,75 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/85Ah-agmbatterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de EST124 aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond, waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– houd er rekening mee dat de hefhoogte niet hetzelfde is als de hoogte van een ligger in een stelling: tel daarom bij de hoogte van de ligger de pallethoogte op (circa 150 mm), zo bepaalt u de juiste hefhoogte en weet u zeker dat de pallet óver de ligger in de stelling geplaatst kan worden.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EST124! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar*: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden (*afhankelijk van de gewenste hefhoogte)

 

Contact

Voor meer informatie over EST124 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 470 kg
Afmetingen 1706 × 925 × 2067 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

,

Hefmast

Minimale doorrijhoogte, mast laag

,

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

,

Vorklengte

Vorkbreedte

Lastwiel materiaal

Aandrijving

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)