On sale

Elektrische palletwagen EPT20-15ET, 1500 kg, compact

Vanaf 1.995,00

  • 1500 kg hefvermogen
  • AGM-accu
  • Elektrisch rijden en heffen
  • Met stabilisatiewielen
Order before 14:00, send out today

Beschrijving

EP EPT20-15ET ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ elektrische palletwagen ◾ vorken 1150 x 560 mm ◾ 24V/85Ah-batterij

 

Plus- en minpunten EPT20-15ET
  • Deze elektrische palletwagen is uiterst voordelig in aanschaf.
  • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
  • De batterij is onderhoudsvrij en eenvoudig oplaadbaar.
  • Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.
  • Het hefvermogen is beperkt.
  • De palletwagen is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).

 

Uitgebreide omschrijving

De EP EPT20-15ET is een voordelige en duurzame elektrisch aangedreven palletwagen waarmee u eenvoudig uw goederen kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Het maximale hefvermogen is 1500 kg. Deze pompwagen is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag pallets te verplaatsen. Prima te manoeuvreren in een kleinere ruimte zoals een vrachtwagen. Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: Bent u op zoek naar een soortgelijke palletwagen maar compacter? Bekijk dan de EPT20-15ET2, een elektrische palletwagen die nog compacter is!

Lees meer…

 

Gebruik

De EP EPT20-15ET is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere pallettruck heeft een dubbelzijdig bedienbare disselkop en is dan ook eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab Algemene veiligheid voor meer informatie).

Interessant: de EPT20-15ET – ook bekend onder de naam Maximin – was in 2012 winnaar van de Red Dot Design Award in de categorie ‘beste nieuwe product’ op basis van superieur design, ergonomie, technologie en gebruiksgemak.

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is deze pompwagen uitgerust met veiligheidsknop op de disselkop en zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EP EPT20-15ET is berekend op hellingen van 2% tot en met 6%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 0,84 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/85Ah-gelbatterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EP EPT20-15ET! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde werkdag verzonden.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de EP EPT20-15ET of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 205 kg
Afmetingen 1632 × 560 × 1170 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

,

Vorkbreedte

,

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)