Elektrische orderpicker JX0, 336 kg, 3060 mm

Vanaf 11.995,00

 • Totale hefcapaciteit 336 kg
 • Stahoogte 3,06 m
 • Lithium-Ion en AGM accu
 • Volledig elektrisch
SKU: JX0 Categorieën: , Merk:

Beschrijving

EP JX0 ⚫ stahoogte 3060 mm ⚫ hefvermogen 330 kg ⚫ elektrische orderpicker ⚫ non-pallet orderpicking ⚫ 24V/85Ah-AGM-batterij

UNIEKE ELEKTRISCHE ORDERPICKER!

 

PLUS- EN MINPUNTEN EP JX0
 •  Deze orderpicker is zeer voordelig in aanschaf.
 •  Standaard uitgerust met een in hoogte verstelbaar platform.
 •  Dankzij de intuïtieve bediening en besturing is deze stockpicker zeer wendbaar en gecontroleerd te besturen.
 •  Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is deze orderpicker een ideaal alternatief voor standaard orderpickers, rollende ladders en smallegangen-orderverzamelaars.
 •  De onderhoudsvrije batterij hoeft niet worden bijgevuld met gedeminiraliseerd water.
 •  Nu uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 15.00 uur besteld en betaald, de volgende werkdag geleverd!
 •  Deze orderpicker is niet geschikt voor oppakken van pallets.

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De JX0 is een voordelige en duurzame verticale orderverzameltruck voor e-commerce-orderpicking. Uitermate handig om snel en veilig kleine pakketten uit een stelling te pakken, ook in een retailomgeving. De combinatie van grote wendbaarheid en efficiënt design maakt de JX0 uniek in zijn soort! Standaard uitgerust met een in hoogte verstelbaar platform. De stahoogte is 3060 mm, wat de gemiddelde pakhoogte circa 4080 mm maakt. Het totale hefvermogen van 336 kg is als volgt verdeeld:
– op het voorplatform: 90 kg
– op het achterplatform (het opslaggedeelte onderop): 110 kg
– op het staplatform: 136 kg (inclusief bestuurder)

Nu ook verkrijgbaar met lithiumbatterij!

Let op: zoekt u een orderpicker die hoger komt? Kijk dan eens bij de ‘grote broer’ van de JX0: de JX1.

 

[Lees meer…]
GEBRUIK

De JX0 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze orderpicker is een uniek alternatief voor zowel horizontale als verticale orderpickers, rollende ladders en hooggeprijsde smallegangen-orderpickers. De JX0 biedt de mogelijkheid om tot een stahoogte van 3,6 meter stukgoederen uit de stelling te halen. Met deze machine verhoogt u niet alleen de productiviteit maar ook de veiligheid, zowel in het magazijn als op de winkelvloer. Ook qua wendbaarheid scoort de JX0 hoog: in slechts 1500 mm draait hij om zijn as. Ideaal: de JX0 kan gelijktijdig heffen en rijden en zo snel van taak naar taak rijden.

In tegenstelling tot veel andere orderpickers zijn de voorwielen van de JX0 géén zwenkwielen. Dit heeft als voordeel dat de truck ook bij het draaien uiterst gecontroleerd te besturen is – en dus niet zal uitzwenken en daarbij een stelling aantikken!

 

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stockpicker uitgerust met een noodstop. Ook past de rijsnelheid zich aan aan de omstandigheden om de veiligheid van uzelf en uw omgeving te garanderen. Zo neemt de rijsnelheid af wanneer u hoger gaat heffen of wanneer u een bocht ingaat. De orderpicker zal alleen rijden, heffen of dalen wanneer het dodemanspedaal is ingedrukt (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

PRESTATIES EN ONDERHOUD

De JX0 heeft een hoge productiviteit dankzij de DC-rijmotor. De rijkarakteristiek kan worden geprogrammeerd via een eenvoudig te bedienen LCD-display. De machine dankt zijn kracht verder aan de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/120Ah-AGM-batterij. De batterij is eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

De polyurethane en rubberen wielen zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking.

 

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de JX0! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Nu uit voorraad leverbaar: op werkdagen vóór 15.00 uur besteld en betaald, de volgende werkdag geleverd!

 

CONTACT

Voor meer informatie over de JX0 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 800 kg
Afmetingen 1505 × 800 × 1410 mm
Hefvermogen

Stagedeelte capaciteit

Stahoogte

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Draaicirkel

Afmeting voorplatform (l x b)

Afmeting achterplatform (l x b)

Wielen

,

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Maximale helling (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)