WPL202 duurzame elektrische palletwagen, 2000 kg, lithiumaccu

Vanaf 3.995,00

  • 2000 kg hefvermogen
  • Lithium-Ion accu
  • Elektrisch rijden en heffen
  • Duurzaam
SKU: WPL202 Categorieën: , Merk:
Order before 14:00, send out today

Beschrijving

EP WPL202 ◾ hefvermogen 2000 kg ◾ elektrische palletwagen◾ vorken 1150 x 170 mm ◾ lithiumbatterij 24V/100Ah

 

DUURZAME ELEKTRISCHE PALLETTRUCK!

Voor industrieel en intensief gebruik

 

Specificaties WPL202
– Hefvermogen 2000 kg
– Vorklengte 1150 mm
– Draaicirkel 1320 mm
– Gewicht 280 kg
– Lithiumbatterij 24V/100Ah

 

Plus- en minpunten WPL202
  • Deze elektrische palletwagen is zeer geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (ploegendiensten).
  • Dankzij de lithiumbatterij is snel (tussentijds) opladen mogelijk.
  • De batterij en de elektronica bestaan uit uitneembare componenten en zijn daardoor duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
  • Geschikt voor vloeren met hellingen tot 16% (ongeladen).

 

Uitgebreide omschrijving

De WPL202 is een duurzame, volledig elektrisch aangedreven palletwagen waarmee u eenvoudig uw goederen kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Het maximale hefvermogen is 2000 kg. Deze pompwagen is bij uitstek geschikt om de hele dag door pallets te verplaatsen, zoals bij ploegendiensten. Handig: de krachtige lithiumbatterij gaat de hele dag mee en is snel (tussentijds) oplaadbaar!

Let op: zoekt u juist een pallettruck voor lichter gebruik voor meerdere uren per dag? Kijk dan eens bij onze voordelige elektrische instapmodel palletwagens, zoals de EP EPT20-15ET2

Lees meer…

 

Gebruik

De WPL202 heeft een dubbelzijdig bedienbare disselkop en is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de pallettruck goed en veilig te bedienen (zie tab algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is deze pompwagen uitgerust met een veiligheidsknop op de disselkop en zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door het efficiënte ontwerp en de standaardvorkafmetingen (1170 x 540 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De WPL202 is berekend op hellingen van 8% tot en met 16%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de zuinige DC-rijregeling, de 0,75 kW-rijmotor, de 0,84 kW-hefmotor en de 48V / 30Ah-lithiumbatterij. De batterij, disselkop en overige elektronica bestaan uit uitneembare ‘plug&play’-componenten, waardoor het onderhoud aan de WPL202 vereenvoudigd wordt.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de WPL202! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

 

Productvideo

Meer video’s zoals dit? Bekijk het Tramag youtube kanaal!

 

Contact

Voor meer informatie over de WPL202 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 280 kg
Afmetingen 1620 × 714 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

,

Vorkbreedte

,

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)