Elektrische breedspoorstapelaar ES15-33DM, 1500 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 5.295,00

  • 1500 kg hefvermogen
  • AGM accu
  • Hefhoogte 2,7-3,9 m
  • Breedspoorstapelaar
SKU: ES15-33DM Categorieën: , Merk:

Beschrijving

EP ES15-33DM ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ hefhoogte 2700 – 3900 mm ◾ elektrische breedspoorstapelaar ◾ 24V/125Ah AGM-batterij

 

“KRACHTE STAPELAAR!”

 

Plus- en minpunten EP ES15-33DM
  • Dit instapmodel elektrische meeloopstapelaar is voordelig in aanschaf.
  • Verschillende type pallets zijn met deze breedspoorstapelaar eenvoudig te verplaatsen.
  • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
  • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
  • De onderhoudsvrije batterij is dankzij de interne 220-voltlader eenvoudig oplaadbaar.
  • Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten)..

 

Uitgebreide omschrijving

De EP ES15-33DM is een voordelige en duurzame elektrische breedspoorstapelaar waarmee u eenvoudig uw goederen intern kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen. De ES15-33DM combineert de voordelen van zowel een instap- als breedspoor stapelaar. De ES15-33DM is niet alleen duurzaam en gebruiksvriendelijk, maar dankzij de verstelbare steunpoten ook allround inzetbaar. Waar de meeste stapelaars enkel geschikt zijn voor het verplaatsen van europallets (1200×800 mm), is deze stapelaar ook meer dan geschikt voor blokpallets (1000×1000 mm).Het maximale hefvermogen is 1500 kg, de hoogste verkrijgbare hefhoogte is 3900 mm (afhankelijk van de mastkeuze). Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u juist een stapelaar voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële stapelaars, zoals de EP ES18-40WA.

Lees meer…

 

Gebruik

De EP ES15-33DM is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de machine op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de verstelbare vorken is de EP ES15-33DM breed inzetbaar. De polyurethane wielen zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De stapelaar beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie BESCHIKBARE HEFHOOGTEN bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de zuinige AC-rijregeling, de 1,27 kW-rijmotor, de 3 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de EP ES15-33DM aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– de stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– de poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (28 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EP ES15-33DM! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Contact

Voor meer informatie over de EP ES15-33DM of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 915 kg
Afmetingen 1650 × 1470 mm
Hefvermogen

Hefmast

Hefhoogte

, , , ,

Accu

Lader

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Draaicirkel

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Vorklengte

Wielen

Kleur

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)