Elektrische breedspoorstapelaar ES14-30WA, 1400 kg, vanaf 2700 mm

Vanaf 7.695,00

  • 1400 kg hefvermogen
  • Tractiebatterij
  • Hefhoogte 2,7-5,0 m
  • Breedspoorstapelaar

Beschrijving

Industrieel ◾ Breedspoor stapelaar ◾ 24V/210Ah tractiebatterij ◾ 1400 kg ◾ 2700-5500 mm ◾ 200-760×1070 mm 

De ES14-30WA van het merk EP is industriële breedspoor stapelaar. De meeloopstapelaar is volledig elektrisch aangedreven zodat u met gemak de hele dag door uw (euro en/of blok) pallets kunt verplaatsen, zowel horizontaal als verticaal. De ES14-30WA combineert de voordelen van zowel een industriële als breedspoor stapelaar; een hoge inzet en een allround gebruik! De hoge inzet wordt gewaarborgd door een 24V/210Ah tractiebatterij, terwijl de verstelbare steunpoten bijdragen tot een allround gebruik. De ES14-30WA is bovendien gebruiksvriendelijk, duurzaam en CE goedgekeurd!

Heeft u behoefte aan een lagere inzet, dan is de ES12-25DM wellicht de oplossing voor u! Dit is de instap variant van de serie EP breedspoor stapelaars. Instap stapelaars zijn een stuk voordeliger qua prijs en beschikken over onderhoudsvrije gel- of AGM batterijen in plaats van een tractiebatterij.

 

Plus- en minpunten
  • Zowel euro- als blokpallets eenvoudig te verplaatsen
  • Aangedreven door krachtige AC rijregeling en 24V/210Ah tractiebatterij
  • Geschikt voor een hoge inzet
  • Uitgebreide mastkeuze
  • Bijvullen van de tractiebatterij met gedemineraliseerd water
  • Aanschafprijs

 

Over de ES14-30WA elektrische stapelaar 

De ES14-30WA is een volledig elektrisch aangedreven breedspoor stapelaar. Een volwaardig intern transport materieel dat u kunt inzetten voor het transport van goederen op (euro en/of blok) pallets met een maximaal gewicht van 1400 kg. De ES14-30WA is gemakkelijk te bedienen en doordat de bedieningsarm van de machine in het midden is gepositioneerd, behoudt u zowel links als rechts van de machine goed zicht. Doordat ook de mast zelf een open doorkijk heeft, kunt u veilig werken. Ook de noodstop op de disselkop van de stapelaar draagt hiertoe bij. Altijd veiligheid eerst!

In tegenstelling tot de vaste vorken en steunpoten van een standaard stapelaar, beschikt de ES14-30WA breedspoor stapelaar over verstelbare vorken en steunpoten. Zo kunt u de machine met gemak om iedere pallet heen plaatsen. De ES14-30WA beschikt over een duplo (tweedelig) mast, duplo freelift (tweedelig met vrije heffing) of triplo (driedelig).

De stapelaar dankt zijn kracht aan een krachtige AC rijregeling en een 24V/210Ah tractiebatterij. Tractiebatterijen zijn zoals gezegd krachtig, maar dienen wel met regelmaat bijgevuld te worden met gedemineraliseerd water. Dit om een lange levensduur te garanderen. Jaarlijks kunt u ervoor kiezen de stapelaar een onderhoudsbeurt en een keuring te geven. De externe 220 volt lader zorgt ervoor dat u de elektrische stapelaar eenvoudig kunt opladen.

U ontvangt een standaard garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Industriële breedspoor stapelaar toepassingen 

De ES14-30WA is industriële elektrische breedspoor stapelaar voor intensiever gebruik met een maximaal hefvermogen van 1400 kg. Deze stapelaar is geschikt om gedurende de dag in te zetten om uw (euro en/of blok) pallets te verplaatsen (zowel horizontaal als verticaal). Gegarandeerd een aanwinst voor uw intern transport materieel dus!

Nu ook aan te schaffen op basis van financial lease! Kijk voor meer informatie onder de leasetab van dit product over wat voor ú de mogelijkheden zijn!

 

Informeer naar de actuele levertijd.

Wanneer u er zelf niet uitkomt of gewoon iets wilt vragen, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 uur tot en met 17:00 uur en staan graag voor u klaar! Bel +31 (0)172 – 751 262!

Zoekt u naar een voordeliger alternatief, kijk dan ook eens naar onze EP instap breedspoor stapelaar model ES12-25DM!

Bijkomende informatie

Hefvermogen

Accu

Hefhoogte

, , , , , , , ,

Vorklengte

Vorkbreedte

Breedte

Wielen

Lengte

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)