Duurzame elektrische palletwagen KPL201, 2000 kg, lithiumaccu

8.350,00 Inclusief btw: 10.103,50

 • 2000 kg hefvermogen
 • Lithium-Ion accu
 • Elektrisch rijden en heffen
 • Backrest en meerijplatform

Beschikbaar via nabestelling

SKU: KPL201 Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Duurzame palletwagen ◾ hefvermogen 2000 kg ◾ elektrische palletwagen ◾ Meerijplatform ◾ 24V/205Ah lithium batterij

 

DE SUCCESVOLLE KRACHTIGE PALLETWAGEN

Moeiteloos en comfortabel tillen!

 

Plus- en minpunten KPL201
 • Geschikt voor hoge inzet.
 •  Aangedreven door krachtige ZAPI AC rijregeling.
 •   Voorzien van een backrest voor extra veiligheid.
 • Bereikt moeiteloos een snelheid van 10 km/u zonder belasting.
 • Geschikt om lange afstanden af te leggen.
 •  De onderhoudsvrije lithiumbatterij kan tot maar liefst 5 uur achtereen gebruikt worden en is (snel) tussentijds op te laden.
 •   Geen!

 

Uitgebreide omschrijving

De KPL201 palletwagen is een elektrische palletwagen met een hefvermogen van 2.000 kg en een vast bestuurdersplatform. Het stuur is ergonomisch ontworpen met een comfortabele grip voor de bestuurder. Met stuurbekrachtiging en een rijsnelheid van 10 km/uur biedt deze meerijdt elektrische pallettruck optimale wendbaarheid en efficiëntie. De hefhoogte is instelbaar, en voor extra veiligheid is de truck uitgerust met een backrest. Deze duurzame en betrouwbare pallettruck is ideaal voor het verplaatsen van pallets in magazijnen of fabrieken.

Lees meer…

 

Gebruik

De KPL201 palletwagen maakt het verplaatsen van zware ladingen tot 2.000 kg eenvoudig en efficiënt. Met een ergonomisch ontworpen stuur, instelbare hefhoogte en een rijsnelheid van 10 km/uur biedt deze machine optimale wendbaarheid en comfort. Ideaal voor veilig en snel pallettransport in magazijnen en fabrieken. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de palletwagen goed en veilig te bedienen (zie tab Algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de pallettruck uitgerust met een noodstop en de elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

De KPL201 palletwagen is ontworpen voor intensief gebruik, vooral voor het efficiënt afleggen van langere afstanden. Veelvuldig toegepast op veilingen en in grote magazijnen, bespaart de KPL201 u aanzienlijke tijd en energie. Het comfort van het meerijplatform maakt werken met deze palletwagen uiterst plezierig, waardoor overstappen naar een standaard elektrische palletwagen niet meer voor de hand ligt. De KPL201 is een krachtige, duurzame en gebruiksvriendelijke toevoeging aan uw intern transportmaterieel.

Nu beschikbaar met financieringsopties via financial lease! Ontdek de mogelijkheden onder de leasetab van dit product.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de KPL201! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Vraag naar de actuele levertijd.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de KPL201 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 765 kg
Afmetingen 2381 × 734 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

Vorkbreedte

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)