Handpalletwagen gegalvaniseerd, 2000 kg

739,00 Inclusief btw: 894,19

  • 2000 kg hefvermogen
  • Nylon wielen
  • Gegalvaniseerd
  • Handmatig

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Gegalvaniseerde palletwagen ⚫ 2000 kg ⚫ 85-205 mm ⚫ 540×1150 mm ⚫ tandem nylon vorkwielen

 

Duurzame gegalvaniseerde handpalletwagen

De gegalvaniseerde palletwagen HPG20S is een betaalbaar alternatief voor een palletwagen in RVS-uitvoering. Deze galvanisering van het frame zorgt ervoor dat de pallettruck goed beschermd is tegen meer extreme omstandigheden zoals vocht, waardoor er minder kans is op corrosie. Deze palletwagen heeft dezelfde mechanische uitvoering als een roestvrijstalen pallettruck, inclusief smeernippels.

De palletwagen heeft een maximaal hefvermogen van 2.000 kg en beschikt verder over nylon stuurwielen en dubbele nylon vorkwielen.

Tip: op een gebruikslocatie met extreme omstandigheden, zoals veel vocht, zout en bijtende stoffen, adviseren wij om een palletwagen in RVS-uitvoering te gebruiken.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de HPG20S! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Levering: regelmatig uit voorraad leverbaar; vraag naar de actuele levertijd.

 

Contact

Voor meer informatie over de HPG20S of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 75 kg
Hefvermogen

Hefhoogte

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Vorklengte

Vorkbreedte

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)