ESA121-D elektrische breedspoorstapelaar, 1200 kg, 3600 mm

4.095,00 Inclusief btw: 4.954,95

 • 1200 kg hefvermogen
 • AGM accu
 • Hefhoogte 3,6 m
 • Sneller heffen en dalen!

Nieuw

Beschrijving

EP ESA121-D ◾ hefvermogen 1200 kg ◾ hefhoogte 2700- 4100 mm ◾ elektrische breedspoorstapelaar◾  24V/105Ah AGM-batterij

 

DE NIEUWE ELEKTRISCHE BREEDSPOORSTAPELAAR VAN EP EQUIPMENT!

 

Plus- en minpunten EP ESA121-D
 • Dit instapmodel elektrische duplomast meeloopstapelaar is voordelig in aanschaf.
 • Zowel rijden als heffen is elektrisch.
 • Deze meeloopstapelaar is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag (euro)pallets in stellingen te plaatsen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de stapelaar prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 •  Dankzij de lage doorrijhoogte, ook bij heffen, rijdt de stapelaar makkelijk onder veel deurposten en plafonds door.
 • De ESA121-D wordt aangedreven door een onderhoudsvrije batterij met een geïntegreerde lader.
 • Een meeloopstapelaar is minder geschikt voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag (denk hierbij aan ploegendiensten).

 

Uitgebreide omschrijving

De ESA121-D, opvolger van de succesvolle ES12-25DM, is een voordelige en duurzame elektrische duplomast meeloopstapelaar met een moderne uitstraling. Met de straddle-optie kun je de steunpoten in vier verschillende breedtes verstellen voor meer flexibiliteit. De ESA121-D is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag europallets of (Amerikaanse) blokpallets in stellingen te plaatsen of in kleinere ruimtes te werken. Met een maximaal hefvermogen van 1200 kg en een compacte bouw biedt de ESA121-D optimale prestaties.

Een handige eigenschap is de onderhoudsvrije batterij, die eenvoudig kan worden opgeladen via iedere 220-voltaansluiting. Hierdoor is de stapelaar snel weer operationeel en klaar voor gebruik.

Let op: zoekt u juist een breedspoorstapelaar voor intensief en zwaarder gebruik gedurende de hele dag? Kijk dan eens bij onze industriële breedspoorstapelaars, zoals de EP ES12-25WA.

Lees meer…

 

Gebruik

De ESA121-D is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze elektrische stapelaar is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met stapelaars heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab algemene veiligheid voor meer informatie).

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stapelaar uitgerust met een noodstop en is de bedieningsarm links gepositioneerd, waardoor u goed zicht heeft bij het manoeuvreren. De elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

 

Prestaties en onderhoud

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 570 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De ESA121-D beschikt over een tweedelige mast en is dan ook leverbaar in diverse hefhoogten (zie beschikbare hefhoogten bovenaan de pagina voor meer details).

De stapelaar dankt zijn kracht aan de CURTIS DC-rijregeling, de 0,65 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/105Ah AGM-batterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting.

 

Extra informatie

Voor u besluit de ESA121-D aan te schaffen, neem alstublieft de volgende punten in overweging:

– De stapelaar is ontworpen om binnen te gebruiken.
– De poten van de stapelaar staan dicht bij de grond (30 mm), waardoor rijden over drempels en ongelijke ondergronden af te raden is.
– Wanneer u met de stapelaar een pallet oppakt en in een stelling wil wegzetten, reken dan 150 mm boven de hoogte van de ligger, zodat u zeker weet dat de pallet over de ligger in de stelling geplaatst kan worden; zo kunt u bepalen welke masthoogte u nodig heeft.

 

Maatwerk

Bent u op zoek naar een stapelaar met langere vorken, bijvoorbeeld om pallets met zonnepanelen mee te verplaatsen? Of heeft u een andere afwijkende palletmaat? De ESA121-D is ook te bestellen met verlengde vorken en poten, waarmee u ook grotere / langere ladingen veilig en stabiel kunt verplaatsen.

Voor deze en andere maatwerkvragen, neem gerust contact op voor persoonlijk advies. Voor alle maatwerkopties geldt een meerprijs en soms ook een langere levertijd.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de ESA121-D! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over ESA121-D of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 496 kg
Afmetingen 1720 × 1156 × 2325 mm
Hefvermogen

Hefmast

Hefhoogte

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Maximale doorrijhoogte, mast hoog

Vorklengte

Vorkbreedte

Draaicirkel

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Aandrijving

Accu

,

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)