EP XP15 autonome mobiele robot (AMR) Elektrische palletwagen

25.000,00 Inclusief btw: 30.250,00

  • Demo beschikbaar
  • Makkelijk instelbaar
  • Binnen 1 werkdag geïnstalleerd
  • Veelzijdige bediening

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: XP15 Categorieën: , , Merk:
Order before 14:00, send out today

Beschrijving

EP XP15 ◾ hefvermogen 1500 kg ◾ Autonome mobiele robot (AMR) ◾ elektrische palletwagen◾ vorken 1150 x 170 mm ◾ lithiumbatterij 24V/60Ah

 

DE EERSTE BETAALBARE AUTONOME ROBOT

Snel en eenvoudig te installeren!

 

Plus- en minpunten XP15
  • Veelzijdige bediening: De AMR is zowel een autonome mobiele robot als een elektrische pallettruck.
  • Maximale veiligheid: Uitgerust met bumperstrips en Lidar-detectoren, voorkomt effectief botsingen en waarborgt persoonlijke veiligheid.
  • Optimale productiviteit: De autonome robot heeft een 24V/60Ah Li-ion batterij voor maximale uptime.
  • Nauwkeurige navigatie: XP15 maakt gebruik van EP’s visuele technologie voor constante positiebepaling.
  • Geen!

 

Uitgebreide omschrijving

Als u op zoek bent naar een autonome mobiele robot (AMR) die uw fabrieks- of magazijnactiviteiten kan verbeteren, dan is de XP15 de perfecte keuze. Onze robot biedt flexibele bediening, eenvoudige installatie, taakflexibiliteit en maximale veiligheid. Kortom, de XP15 is de ideale partner voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om meer te weten te komen en ontdek hoe de XP15 uw bedrijfsprestaties kan optimaliseren.

Lees meer…

 

Gebruik

Het stand-alone installatieproces van de XP15 vereist geen gespecialiseerde IT-kennis of hardware, waardoor u snel aan de slag kunt met deze krachtige robot. De XP15 kan naadloos schakelen tussen handmatige en automatische bediening met slechts één druk op de knop, waardoor het de ultieme autonome mobiele robot is voor diverse taken in uw operationele omgeving.

 

Veiligheid

De veiligheid van onze autonome mobiele robot wordt gewaarborgd door diverse maatregelen, waaronder het prestigieuze CE-keurmerk. Daarnaast beschikt de robot over een veiligheidsknop aan beide zijden en een elektromagnetische rem die de wagen op de gewenste locatie veilig tot stilstand brengt. Bovendien is onze robot voorzien van fysieke bumperstrips en geavanceerde Lidar-detectoren. Deze geavanceerde technologie neemt effectieve maatregelen om botsingen te voorkomen, wat bijdraagt aan de veiligheid van uw personeel.”

 

Prestaties en onderhoud

Onze autonome mobiele robot (AMR), de XP15, staat garant voor uitmuntende prestaties en eenvoudig onderhoud, zodat uw operationele processen soepel blijven verlopen. Met de nadruk op efficiëntie, bieden we een robot die speciaal is ontworpen voor topprestaties.

Of het nu gaat om het verbeteren van productiviteit in uw magazijn of het stroomlijnen van productieprocessen in uw fabriek, de XP15 staat klaar om u te ondersteunen. Onze focus ligt op optimale prestaties en eenvoudig onderhoud, omdat we begrijpen dat uw bedrijf soepel moet draaien.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de XP15! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de XP15 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 335 kg
Afmetingen 1695 × 842 mm
Hefvermogen

Hefhoogte

Draaicirkel

Aandrijving

Accu

,

Lader

Stuurwiel materiaal

Lastwiel materiaal

Lastwiel uitvoering

Vorklengte

Vorkbreedte

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Helling (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)