EP RA24410 lithiumbatterij 24V/410Ah

Vanaf 5.210,00

  • 24 V spanning
  • 410 Ah capaciteit
  • Onderhoudsvrij
  • Retrofit Li-Ion accu
SKU: RA24410 Categorie: Tags: , , , , , Merk:

Beschrijving

Upgrade naar de Krachtige EP RA24410 Lithium Batterij

Overweeg je een upgrade naar lithiumkracht voor je elektrische low-level orderpickers in veeleisende toepassingen? Kijk niet verder dan de EP RA24410 Lithium Batterij. Deze geavanceerde batterijoplossing is ontworpen om aan al je eisen te voldoen en de efficiëntie en betrouwbaarheid van je apparatuur naar een hoger niveau te tillen.

 

Snel Opladen voor Maximale Beschikbaarheid

De EP RA24410 Lithium Batterij wordt geleverd met een 24V/100A externe lader als standaard. Hiermee kun je tot 7% opladen in slechts 10 minuten. Grijp de kans om op te laden tijdens ploegwisselingen en maximaliseer de beschikbaarheid van je trucks. Uptime verzekerd!

 

Langdurige Betrouwbaarheid en Minder Onderhoud

Dankzij de Li-ion technologie heeft de EP RA24410 Lithium Batterij van nature een lange levensduur. Deze batterij is onderhoudsvrij, waardoor je bespaart op water bijvullen, luchtcirculatie, en zuurlekken. Geniet van duurzame prestaties zonder de kosten van frequente onderhoud.

 

BMS voor Maximale Levensduur

Ons geavanceerde Batterijbeheersysteem (BMS) houdt voortdurend de status van de batterij in de gaten, inclusief celtemperatuur en laadtoestand. Dit resulteert in een veilige en stabiele batterij die een maximale levensduur biedt.

 

Real-time Monitoring voor Optimale Controle

De EP RA24410 Lithium Batterij is uitgerust met een batterij-indicator die in de cabine kan worden geïnstalleerd. Hiermee kunnen operators in realtime de batterijconditie volgen en de stroomtoevoer tijdens operaties beheren voor een naadloze workflow.

 

Upgrade vandaag naar de EP RA24410 Lithium Batterij en ervaar betrouwbare kracht voor je zware toepassingen. Zeg vaarwel tegen frequente batterijvervangingen, onderhoudsproblemen en stilstand. Vertrouw op EP voor een krachtige, veilige, en efficiënte batterijoplossing die de manier waarop je elektrische low-level orderpickers bedient, zal transformeren. Doe mee aan de lithiumrevolutie met EP RA24410.

Bijkomende informatie

Gewicht 128 kg
Afmetingen 610 × 206 × 667 mm
Primair voltage

Secundair voltage

Capaciteit (Ah)

Uitvoering

,

Kleur

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)