Elektrische orderpicker JX1, 500 kg, 4880 mm

13.490,00 Inclusief btw: 16.322,90

 • Totale hefcapaciteit 500 kg
 • Stahoogte 4,88 m
 • AGM accu
 • Volledig elektrisch
SKU: JX1 Categorie: Merk:

Beschrijving

EP JX1 ◾ hefvermogen 2200 kg ◾ hefvermogen 500 kg ◾ elektrische orderpicker ◾ non-pallet orderpicking ◾ 24V/224Ah-AGM-batterij

 

UNIEKE MEDIUMLEVEL-ORDERPICKER!

 

Plus- en minpunten JX1
 • Deze orderpicker is voordelig in aanschaf.
 • Standaard uitgerust met een in hoogte verstelbaar platform.
 • Dankzij de intuïtieve bediening en besturing is deze stockpicker zeer wendbaar en gecontroleerd te besturen.
 • Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is deze orderpicker een ideaal alternatief voor standaard orderpickers, rollende ladders en smallegangen-orderverzamelaars.
 • De onderhoudsvrije batterij hoeft niet worden bijgevuld met gedeminiraliseerd water.
 • Deze orderpicker is niet geschikt voor oppakken van pallets.

 

Uitgebreide omschrijving

De JX1 is een voordelige en duurzame verticale orderverzameltruck voor e-commerce-orderpicking. Uitermate handig om snel en veilig kleine pakketten uit een stelling te pakken, ook in een retailomgeving. De combinatie van grote wendbaarheid en efficiënt design maakt de JX1 uniek in zijn soort! Standaard uitgerust met een in hoogte verstelbaar platform. De stahoogte is 4880 mm, wat de gemiddelde pakhoogte circa 6600 mm maakt. Het totale hefvermogen van 500 kg is als volgt verdeeld:

 • – op het voorplatform: 227 kg (vanaf een stahoogte van >3600 mm zal dit evenredig teruglopen naar 72 kg)
 • – op het achterplatform (het opslaggedeelte): 137 kg
 • – op het staplatform: 136 kg (inclusief bestuurder)

Let op: zoekt u een orderpicker voor iets kleinere ruimtes? Kijk dan eens bij het ‘kleine broertje’ van de JX1: de JX0.

Binnenkort ook verkrijgbaar met lithiumbatterij!

Lees meer…

 

Gebruik

De JX1 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze orderpicker is een uniek alternatief voor zowel horizontale als verticale orderpickers, rollende ladders en hooggeprijsde smallegangen-orderpickers. De JX1 biedt de mogelijkheid om tot een stahoogte van 4,88 meter stukgoederen uit de stelling te halen. Met deze machine verhoogt u niet alleen de productiviteit maar ook de veiligheid, zowel in het magazijn als op de winkelvloer. Ook qua wendbaarheid scoort de JX1 hoog: in slechts 1450 mm draait hij om zijn as. Ideaal: de JX1 kan gelijktijdig heffen en rijden en zo snel van taak naar taak rijden.

In tegenstelling tot veel andere orderpickers zijn de voorwielen van de JX1 géén zwenkwielen. Dit heeft als voordeel dat de truck ook bij het draaien uiterst gecontroleerd te besturen is – en dus niet zal uitzwenken en daarbij een stelling aantikken!

 

Veiligheid

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de stockpicker uitgerust met een noodstop. Ook past de rijsnelheid zich aan aan de omstandigheden om de veiligheid van uzelf en uw omgeving te garanderen. Zo neemt de rijsnelheid af wanneer u hoger gaat heffen of wanneer u een bocht ingaat. De orderpicker zal alleen rijden, heffen of dalen wanneer het dodemanspedaal is ingedrukt (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

 

Prestaties en onderhoud

De JX1 heeft een verhoogde productiviteit dankzij de AC-rijmotor. De rijkarakteristiek kan worden geprogrammeerd via een eenvoudig te bedienen LCD-display. De machine dankt zijn kracht verder aan de 1,5 kW-rijmotor, de 2,2 kW-hefmotor en de onderhoudsvrije 24V/224Ah-AGM-batterij. De batterij is eenvoudig op te laden bij een 220-voltaansluiting.

De polyurethane en rubberen wielen zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking.

 

Garantie- en Leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de JX1! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.

Bel ons voor de exacte levertijd.

 

Contact

Voor meer informatie over de JX1 of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 1530 kg
Afmetingen 1610 × 860 × 1590 mm
Hefvermogen

Voorplatform capaciteit

Achterplatform capaciteit

Stagedeelte capaciteit

Stahoogte

Minimale doorrijhoogte, mast laag

Draaicirkel

Gangpadbreedte

Afmeting voorplatform (l x b)

Afmeting achterplatform (l x b)

Wielen

,

Aandrijving

Accu

Lader

Rijregeling

Rijmotor

Hefmotor

Rijsnelheid (belast / onbelast)

Hefsnelheid (belast / onbelast)

Daalsnelheid (belast / onbelast)

Kleur

,

Uitleg

Hieronder staan de mogelijke leaseperiodes voor dit product. Voor een vrijblijvende aanvraag dient u het gehele formulier in te vullen en de gewenste periode te selecteren. Het betreft een financiële lease; dit houdt in dat u na betaling van de laatste termijn (en een slotsom van in totaal € 100 aan administratiekosten en juridische overdracht), en alle voorgaande termijnen, automatisch ook juridisch eigenaar wordt van het object. Economisch eigenaar bent u al sinds de betaling van de eerste termijn.

Voordat je een aanvraag kunt doen voor leasen, moet je eerst het product samenstellen. Dit doe je bovenaan de pagina.

Leaseplan termijnen

Uw gegevens

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)