BST kieptraverse voor stapelbare BSK

Vanaf 399,00

  • Traverse voor BSK
  • 3 mm staaldikte
  • Voordelige keuze
  • Gratis verzending

Beschrijving

Tramag BST ⚫ traverse voor stapelbare kantelbak ⚫ capaciteit 500 – 2000 kg

HANDIGE KIEPTRAVERSE VOOR STAPELBARE CONTAINER BSK

PLUS- EN MINPUNTEN Tramag BST

Deze kieptraverse is een voordelige keuze bij meerdere bakken van hetzelfde formaat.
Met één traverse kunnen alle BSK-kiepbakken van het bijpassende formaat geleegd worden.
De traverse kan op iedere hoogte kiepen dankzij een trekkoord dat vanaf de bestuurdersstoel te bedienen is.
Deze traverse is geschikt voor één maat BSK-stapelkieper.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De BST is een scherp geprijsde traverse, speciaal geschikt voor de stapelbare kiepbakken uit de BSK-serie. De traverse is beschikbaar in diverse formaten en heeft een draagkracht tot 2000 kg en is eenvoudig te bedienen met een vorkheftruck. Bijzonder voordelig doordat u slechts één traverse nodig heeft voor een ongelimiteerd aantal kiepbakken in de bijpassende maat. Handig voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen.

Benieuwd naar de bijbehorende kiepbakken? Kijk snel bij onze praktische stapelkiepers uit de Tramag BSK-serie.

[Lees meer…]

GEBRUIK EN PRESTATIES

De BST is eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met dergelijke kiepmechanismes gewerkt heeft. De stevige constructie is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit te kunnen dragen.

Met een vorkheftruck pakt u de traverse op door de heftruckvorken in de inrijdbeugels te steken. Vervolgens kunt u de BSK-kantelbak oppakken, waarbij u de kiepfunctie eenvoudig bedient met een trekkoord, gewoon vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck. De kiepbak is daarna handmatig terug te zetten in zijn oorspronkelijke positie.

VEILIGHEID

De veiligheid van de BST 30 wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is de traverse beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de traverse een veiligheidsketting worden bevestigd.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de BST! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De gemiddelde levertijd van een BST in een standaarduitvoering bedraagt 3 – 6 weken na betaling (let op: als u kiest voor een andere RAL-kleur of een verzinkte uitvoering, dan kan de levertijd langer zijn).

CONTACT

Voor meer informatie over de BST of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 170 kg
Afmetingen 1200 × 2000 × 1000 mm
Inhoud/capaciteit

, , , , ,

Wielen

, , , , ,

Inhoud

, , , , ,

Capaciteit

, , ,

Staaldikte

Kleur

, , , , , ,

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)