BSK stapelbare kiepbak

Vanaf 339,00

  • 300-2000 L inhoud
  • 3 mm staaldikte
  • Stapelbaar
  • Gratis verzending

Beschrijving

Tramag BSK ◾ stapelbare kantelbak ◾ inhoud 300 – 2000 l ◾ capaciteit 500 – 2000 kg

 

VOORDELIGE STAPELBARE KIEPBAK!

 

Plus- en minpunten Tramag BSK 
  • Deze kantelbak is een voordelige keuze wanneer u meerdere bakken van hetzelfde formaat nodig heeft.
  • De kiepbak is ruimtebesparend doordat de container gestapeld kan worden tot drie lagen, ook met vulling.
  • In combinatie met een kieptraverse kan de container snel en eenvoudig geleegd worden met een vorkheftruck.
  • De BST-traverse om de bak te kunnen kantelen is apart verkrijgbaar.

 

Uitgebreide omschrijving

De Tramag BSK is een scherp geprijsde en duurzame kiepbak, waarmee u snel en efficiënt (afval)materialen kunt opvangen en verplaatsen. De container is beschikbaar in diverse formaten, tot een inhoud van 2000 l en tot een capaciteit van 2000 kg. De container krijgt zijn kiepfunctie wanneer hij gecombineerd wordt met de bijpassende traverse. Wilt u meerdere kiepbakken van hetzelfde formaat? Juist de combinatie met de losse traverse maakt deze kiepbak dan voordelig: u koopt eenmalig de traverse, waarmee u vervolgens iedere extra BSK-bak van hetzelfde formaat kunt leegkiepen. Handig voor gebruik in loodsen, werkplaatsen en magazijnen. Ideaal: Tramag BSK-kantelbakken zijn zonder deksel stapelbaar tot drie lagen hoog, waardoor u ruimte bespaart!

Nog op zoek naar de bijpassende traverse? Kijk dan bij de Tramag BST.

Lees meer…

 

Gebruik en prestaties

De BSK is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stevige kantelcontainer is eenvoudig en veilig te hanteren, ook als u nog niet eerder met dergelijke containers gewerkt heeft. De kiepbak is bij uitstek geschikt voor het opvangen, sorteren en afvoeren van bedrijfsafval en ander materiaal. De bak is makkelijk op te pakken en te legen met een vorkheftruck in combinatie met een bijpassende traverse. U kunt de bak eenvoudig legen met het trekkoord aan de traverse die u gewoon vanaf de bestuurdersstoel van uw heftruck kunt bedienen.

De kiepbak heeft een bodemstaaldikte van 3 mm en is ruimschoots geschikt om de maximale capaciteit te kunnen dragen.

 

Extra opties

De kiepcontainer kan worden uitgebreid met wielen (twee geremde zwenkwielen en twee draagwielen). Dit is een praktische optie wanneer de bak regelmatig verplaatst wordt. U kunt hierbij kiezen tussen nylon, rubberen en polyurethane wielen. De omstandigheden op uw locatie bepalen welke wielen voor u het meest geschikt zijn. Optioneel kan ook een verzinkt tweedelig deksel worden besteld en kan de bak expliciet olie- en waterdicht worden gemaakt. Let op: bij gebruik van wielen en/of een deksel komt de stapelfunctie te vervallen.

 

Veiligheid

De veiligheid van de BSK wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast heeft de kantelbak een robuuste constructie met vier stevige poten, waardoor de bak – ook gestapeld! – stabiel blijft staan. Voor extra veiligheid kan er tussen de heftruck en de traverse een veiligheidsketting worden bevestigd, deze wordt standaard meegeleverd.

 

Garantie- en leveringsservice

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de BSK! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 24 maanden op alle onderdelen.

De gemiddelde levertijd van een BSK in een standaarduitvoering bedraagt 3 – 6 weken na betaling (let op: als u kiest voor een andere RAL-kleur, een verzinkte uitvoering of andere opties, dan kan de levertijd langer zijn).

 

Productvideo

 

Contact

Voor meer informatie over de BSK of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 – 424 220, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!

Bijkomende informatie

Gewicht 170 kg
Afmetingen 1200 × 2000 × 1000 mm
Inhoud/capaciteit

, , , , ,

Wielen

, , , , ,

Inhoud

, , , , ,

Capaciteit

, , ,

Staaldikte

Kleur

, , , , , ,

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens(Required)
Adres(Required)
Privacy policy(Required)